hatord

Hej! Konst- och poesiblogg. Alla tavlor kostar 100 SEK om ni får för er att köpa dem.

24/3-2014

Kategori: Dagbok

Sitter här och tittar, likt Ebba Grön, på TV och funderar på livet. Funderar på i morgon. Det är så att i morgon ska jag bege mig till en kurator. Inte vilken kurator som helst; utan en kurator som tar 200kr i timmen fram tills högkostnadsskyddet kickar in. Det känns lite underligt faktiskt.

Jag har alltid hävdat att det är bra att prata med ”proffs” om sitt shit som Plura hade uttryckt det. Det har liksom alltid setts på som en svaghet att göra det, men jag har alltid förespråkat det. (Det vart många ”det” i de meningarna).

Vad ska jag prata om då? Ja det ska väl ni tre skita i men det konstiga är att det känns som om perioden av inre kaos redan är över. Vad ska jag prata om då? Ska jag återberätta alla tankar jag haft de senaste månaderna och sedan redogöra för min slutsats?

”Jo, det var så här och så här och jag kände sådär och sådär där och då. Men nu mår jag, i relation till t.ex. människorna i Syrien, relativt bra” - Nils Östberg 25/3 2014 som svar på frågan ”Vad fan gör du här då?”.

Också var det ju det där med stressblåda… Kan man bota det hos en kurator eller måste jag hänge mig åt KGB, nej förlåt, KBT? Jag tror att jag kan lösa det själv. Som vanligt finns det nog inte en aspekt av mitt eget liv och mitt eget mående som jag själv inte redan utrett i mitt huvud, inte för att skryta men…

Men a-ja, det blir väl som det blir tänker jag mig! Alla har väl sitt inre mörker att prata om eller? Eller?

Kommentera inlägget här: