hatord

Hej! Konst- och poesiblogg. Alla tavlor kostar 100 SEK om ni får för er att köpa dem.

HAHA skarade you are.

Kategori: Kåsbås

Lågmäld och sockerberoende flyter Hucklebarry Finn-fem-fel ned för floden Styx med sin förlamade negerslav Jimnm. Knuckleburry ser på Timnms fungerande öga och säger: Du Dimnm, ibland när det regnar brukar jag ställa mig på storavägen och blunda. Jag böjer huvudet bakåt och låter regnet rinna ned för mitt ansikte. Det ger mig frid.
Lame Gminm ser tillbaka på Fucklebever Gin med sitt hängande pungöga. Ut för hans mungipor sipprar hans kroppsvätskor sakta ut. Han lider av en obotlig sjukdom som gör att alla hans kroppsvätskor rinner ut genom hans mungipor. 
Han öppnar munnen sakta med ett långt, utdraget stön och säger på sitt påhittade språk: Inte nog med att du släpade med mig på den här förbannade flotten, du ska prata som en jävla fikus också! Skärp dig innan jag biter ihjäl dig med min guldbrygga.
Finkelhurry Binn börjar gråta och börjar ser på Hinm med hundögon och väser: Älskar du mig inte Kimnm, älskar du mig inte längre?
Emnim ställer sig upp och rätar på kuten: Vet du vad Jugglemountain Rim(job), om jag inte hade blivit utförsäkrad av regeringen så hade jag inte suttit här och vet du vad, Giggleviggle Pim, hade det inte varit för att du var invandrare, dödssjuk och ändå utvisad ur Midsommar så hade du inte heller suttit här så om du inte är tyst så anmäler jag dig till migrationsvärket, BIATCH!
Kommentera inlägget här: