hatord

Hej! Konst- och poesiblogg. Alla tavlor kostar 100 SEK om ni får för er att köpa dem.

Strand Satt

Kategori: Kåsbås

hkhgk
Jag ligger här i min säng, det är en svart man under den men det får ni inte berätta för Jesus, ni vet ju hur svartsjuk han kan bli. Jag är sjuk, inte fysiskt då men psykiskt. Hörde röster hela natten som sade till mig att göra saker jag inte ville. Jag pratade döden med en telesex brud i typ tre timmar. Jag skar upp mina handleder och skrev av Nya testamentet på väggarna. Jag skrev tre låtar om varför kärnkraft är bra och en om vart loppan tog vägen.
Nu gör mina neonljus skadade ögon ont. Jag har hjärtklappning och mitt heroin är slut. Inte mycket att göra då förutom att äta och skriva poesi. Om jag inte skär av mina armar. Det känns som om mina armar inte hör till min kropp...
Har ni känt så?
Nu försvinner ni i alla fall oh det brusar i öronen.
God... är det natt eller morgon?

In the air

Kategori: Poems

jlhj
Put the gun up to my head
Pull the trigger and I'm dead.
I wouldn't have the slightest clue.
If I should turn my back to you.
The knife will scar my skin.
And cut away all my hope and all my sin.
In the kitchen sink you lay my heart.
One or two of every part.
I washed it clean and kept it so.
And now its dry but its got a certain glow.
In my pocket there's a map.
That will lead you to my lap.
I wished to night that you would come to me.
But the moon returned to sender so I let it be.
You can fool me twice and I will never learn.
But be sure that you that needle always burn.
.
Two more weeks has passed before.
So two more weeks can pass again.
And I wont think of you.
No never and thats true.
Sink in to my bed and fill my heart with gold.
Then you can cut it out and get it sold.
I wont regret when you're gone but I will morn my soul.
Because one broken and one gone cant make one whole.

Dumpster

Kategori: Dagbok

hjhj
Idag blev jag nästan överkörd av någon dum kille i keps. Jag tror inte att han förstod att rött betyder att han måste stå stilla? Tänk om jag skulle ta och repa hans fula svarta bil precis som jag ska repa hans hjärna om han inte går ned på knä och ger mig alla sina pengar. Tänk om jag hade dött och var död nu, då skulle hela världen gråta och måla alla väggar i hela världen svarta. Ingen skulle förstå varför.
Jag har ont i halsen BTW. Såg ni? Jag använde en sådan "Jag kör svart bil mot rött förkortning" som någon med en svart bil som kör mot rött skulle använda! Ja, jag har ont i halsen! Ont som Satan har ont i samvetet efter att han givit oss Toblerone. Jag är blek också, blek som Edward Cullen inlåst i en Fritzl källare i två- eller tre tusen år.
Fast jag biter hetare! Eller hur Jesus?! Aah, jag vet att du gillar't!
Nu ska jag inte göra någonting, kanske plugga men jag är rebell så jag pluggar inte. Inte för att världsgenier behöver plugga!
Jag ska öva svärds fäktning och golfbilkörning plus att jag ska koka absint.
Jag skrev på min bok idag, den tar sig faktiskt, trodde jag aldrig, haha. Fast det är bara runt 1200 ord ännu, men ändå!
En annan sak jag tänkt på är att jag vill ha en källare i betong, jag måste ha ett utrymme för mitt "skapande", det känns så sjukt instängt och folkfullt i mitt rum. Jag vill stänga in mig i min betongensamhet ibland och bara göra allt jag kommer på. jag har tusen idéer samtidigt och det skulle vara skönt att få utlopp för dem. Jag skulle ju kunna göra det här med men grejen är att jag känner mig rätt så begränsad. Jag får liksom mina infall klockan två mitt i natten och då skulle det vara skönt att inte störa någon och ha utrymmet till att göra tillräckligt med oljud för att störa någon. Finns det någon med ett sådant utrymme där ute som hyr ut för typ 100kr i månaden eller så?!
Tack på förhand i sådana fall.
Ikväll blir det utgång! Nej, skojade bara. Det blir Lost. Imorgon blir det skola mest troligt om jag inte får tusen graders feber eller blir överkörd av DIG! På Fredag blir det nig häng med min Favvo polare. Nej snygging, inte Jesus utan Johan! Hoppas jag i alla fall! :D.
För att avsluta detta sellout inlägg så vill jag citera Mark Twain:
"When we remember we are all mad, the mysteries disappear and life stands explained".