hatord

Hej! Konst- och poesiblogg. Alla tavlor kostar 100 SEK om ni får för er att köpa dem.

The Chronicle Of Astrid.

Kategori: Kåsbås

Astrid Il Duce Lindgren född 1749 i Smålands motsvarighet till Red Light District, Vimmerby, död 2002 i sitt hem där hon spenderade husarrest för sin bok "Lillebror och Karlsson På Taket".
Känd Svensk Barnporrboksförfattare och Barnporrfilmsmanusförfattare.
Började sin karriär med sin bok: Astrids Lilla Röda, som var en bok med riktlinjer för hur barn skulle göra revolt mot samhället på olika sätt.
Den handlar om en ung, prostituerad, flicka som heter Pippi Deapthroat Stringtrosa Fisting Goldenshower Analsex Strapon Långtuppiröven Långstrump som med sin homosexuella granne Tommy och hans crackhora till syster Annika begår brott och dödar poliser.

Astrid föddes av en prostituerad mamma och lärde sig tidigt om hur livet på gatan gick till.
Redan i tidig ålder började Astrid experimentera med olika droger som t.ex:
1: Heroin
2: Kokain
3: Barbiturater (starkt beroendeframkallande sömnmedel)
4: Illegalt metadon
5: Alkohol
6: Ketamin (används legalt i sjukvården som narkosmedel)
7. Bensodiazepiner (används även legalt som lugnande medel)
8: Amfetamin
9: Tobak
10: Buprenorfin (används även legalt vid drogavvänjning)
11: Cannabis
12: Flyktiga lösningsmedel
13: 4-MTA (ecstasyliknande)
14: LSD
15: Metylfenidat (amfetaminliknande)
16: Anabola stereoider
17: GHB
18: Ecstasy
19: Alkylnitriter (poppers)
20: Kat

När hon var 19 år gammal kom hon i kontakt med en grupp som kallade sig för "Vasajugend" (lämnade senare 1770)vars primära mål var att föra Sverige från stormakt till fascistiskt  styrd skidort. De utförde genom hela 1700-talets slut och 1800-talets första hälft olika terrorist attacker mot fornborgar, kyrkor och samebyar.

Vid 25 års ålder skrev hon sin andra bok: "Pippi Deapthroat Stringtrosa Fisting Goldenshower Analsex Strapon Långtuppiröven Långstrump går till sjöss" som handlar om hur Pippi rymmer från sin pimp går ombord på en båt tillsammans med Tommy och Annika för att smuggla heroin till Cuba.
Boken fick måttliga framgångar men drog ändå in en förmögenhet.

Andra kända böcker är också:
1776 - "Mästerdetektiven Blomkvist" som handlar om privatdetektiv som infiltrerar Londons undre värld i jakt efter sin syster.

1778 - "Alla Vi Barn Av Vår Tid" som handlar om hur det var att växa upp i 1750-talets småland.

1782 - "Nils Karlsson-Pyssling" som är en episk saga om en dvärg med komplex för storleken på sin penis som söker bekräftelse hos den lågmälde bögen Bertil som ger Nils sitt självförtroende åter.

1790 - "Kajsa Kavat" som handlar om en ung flicka som tvingas prostituera sig för att försörja sin handikappade mormor som blivit lam i benen efter att ha blivit slagen i ryggen med en påk.

1793 - "Mio min Mio" en sann historia om en homosexuell krigsveteran som efter en skada han fick i sitt sista krig har blivit kär i sig själv och söker efter en präst som kan viga honom med sig själv.

1794 - "Lillebror och Karlsson På Taket" boken som fick Astrid tvångsomhändertagen och satt i husarrest i resten av hennes liv. Den handlar om hur en pojke som egentligen är en man utnyttjar och våldför sig på en liten kille som när han försöker berätta blir avrättad för häxeri.

1795 - "Rasmus På Luffen" som handlar om hur en ful pojke rymmer från ett barnhem i Polen och följer med en efterbliven pedofil på en lång resa genom Europa.

1800 - "Madicken" som handlar om bortskämd överklass flicka som tvingas sälja sig själv när hon blir kidnappad av stadens Pimp "Abbe".

1801 - "Lotta På Bråkmakargatan" en komedi som handlar om en prostituerad tjej som aldrig lyder sin pimp och stjäl julgranar.

1803 - "Emil i Lönneberga" som blev en av hennes mest kända handlar om en liten pojke i Småland som hela tiden hamnar i trubbel och tvingas sitta i sin snickarbod och tälja trägubbar.

1805 - "Vi På Saltkråkan" som handlar om en ö mitt ute i Stockholmsskärgård där en sekt har sexorgier med barn och roar sig med att supa ned öns äldsta och slänga honom i vattnet medan en fet, efterbliven pojk-flicka skrattar så att hon kissar på sig.

1811 - "Bröderna Lejonhjärta" som handlar om ett incestiöst brödrapar tar livet av sig tillsammans och hammnar i en låtsas värld där de badar nakna och röker hasch. Många tror att anledningen till att det tog så lång tid för denna bok att komma ut var att Astrid själv tog tunga droger och därför var mer eller mindre medvetslös större delen av tiden.

1814 - "Ronja Rövardotter" som också kom att bli hennes sista bok innan hon dog 2002, handlar om en flicka till en vilde i en borg som blir lesbisk och flyr ut i skogen till en grotta med sin nya vän Birk som har två könsorgan. De har sex med hästar, fantiserar om små nissar och har BDSM-sex.

2002 dör alltså Astrid efter en långtids missbrukande och mentalsjukdom, hon blev 253 år gammal.