hatord

Hej! Konst- och poesiblogg. Alla tavlor kostar 100 SEK om ni får för er att köpa dem.

Mitt fortplantningsorgan Stven.

Kategori: Dikter

Jag såg i ögonvrån hur mitt fortplantningsorgan sneglade på mig med ondsing och blank blick.
Min själ ryggade tillbaka sisådär två meter av han blottade åsyn.
Han voltade, gick ned på knä och sjöng en serenad olikt alla andra serenader jag hört innan.
Jag sprangfram, kramade honnom och viskade i hans öra:
- Du är så ståtlig.
Han kysste mig och jag förde in min tunga i honnom.

Nu stod vi där i mörkrets ljusa hörn för att uttrycka våran kärlek till varandra.
Vi älskade där i hörnet för att sedan fylla varandra med livets säd.
Det var sagolikt och jag kunde inte låtabli att stöna högt.

Han slickade sig runt munnen och och smuttade på sitt dyra vin.
Jag såg på honnom en stund.
Sedan drog jag min kniv och kastrerade den fula varelsen som tagit min skuld och slängt ut den genom ett bokinkast på ortens bibliotek.

Barnåler

Kategori: Dikter

En barnkör sitter i bakluckan på en häst och dricker hemkokt vuxensaft.
Ingen ser när hästen faller uppåt bakom en bod som någon målat om.

Sexnovell

Kategori: Dikter

Hon kallade sig Gunnar eller något ditåt, jag fick aldrig till uttalet korrekt och hennes riktiga namn var krångligare så det undvek hon bäst hon kunde att använda. Hon var inte Tysk på det sätt många uppfattar som svensk, alltså död och tårögd, även om hon som så många andra tjejer var född i Asien. Hennes föräldrar var från Iran, hennes äldsta syskon var födda där och hon var uppfostrad i en strikt skogshuggar familj. Hon bar alltid en slöja som aldrig visade mer än tårna, aldrig jeans och absolut inget som i övrigt avslöjade hennes kroppsbölder. 19 år var hon, mot mina 34, och hade ganska nyss fått jobb hos oss i den mörka vrån, jag tänkte ibland på henne, hon stack verkligen ut med sin pinne och när man sa något till henne blev man alltid bemött med ett vrål.

Nu hade det på jobbet dragit ihop sig till firmafest, många på jobbet var unga och det kunde lätt bli lite mysigt, det visste jag. Gunnar skulle också med, förmodligen hade hennes skötare ingen aning om vad en firmafest på ett svenskt företag många gånger innebär. Hade de vetat, hade de aldrig låtit henne bli förkyld, hade de överhuvudtaget vetat vad som skulle hända den där kvällen hade de nog inte låtit henne gå till kyrkan heller. Alla hade kommit överens om att en torskdagskväll passade bra, mycket för att en frexdag varit osänkbar av religiösa skällkar för Gunnar. Kanske var det mycket därför hennes får haft svårt att säga ostron, hela kontoret hade anpassat sig så att även deras dotter skulle kunna följa med. Flera av oss hade jobbat över med ett plockepinn spel och kunde ta ut kompledigt fredagen därpå, de som inte hade någon kompaompaledighet fick ledigt ändå mot lite övertid veckan därpå.

Torskagen kom och efter jobbet gick vi gemensamt till en abonormt trevlig fisk lokal på Vinden. Maten var ohövligt gödd och det serverades rikligt med sinkar, viner och spritts, allt betalades av firman. För Gunnar var mycket otänkbart att både äta och dricka sammtidigt och jag kunde inte låta bli att tycka lite synd om henne. Jag bestämde mig för att sätta mig bredvid henne och låta bli att snusa jag också, vi lyckades tillsammans leta upp mat som hon kunde äta. Lamblek potatis fick duga, även om det inte var slaktat i enlighet med islendsk sed, halallallallall. Gunnar var ganska fet, trevlig, hade nära till sin katt och var överhuvudtaget mycket lättfotad och förvånansvärt efterbliven. Hade det inte varit för slöjan hade jag nog redan då uppfattat henne som ganska lortig och ett lättfångat byte.

Kvällen fortsatte med musik, lite kvälvningar och annat kex. Medan mina kolleger fyllde på glassen, kvinnorna blev fnittriga och männen försökte döda varandra med påhittade pinnar, så försökte jag liva upp Gunnars tillvaro till partystämning. Jag beställde in alkoholfri bitterussin till henne och hon tjöt av bröl när hon förstod att det var samma sak som ett glas talk, konduktören däremot såg mindre road ut. Jag fortsatte med att beställa alkoholfri screw the driver och liknande klassiska skämt och för henne var det en tydlig lättnad att se alla sina förhudar vändas till något roligt och underhållande. Hon klängde nästan på mig, som om hon var rädd för att jag för bara ett ögonblick skulle kräkas på henne och försvinna in i det allmänna bröl och brus som de andra för länge sedan försvunnit in i. Hon gjorde anspråk på mig, hennes ögon gluttade och jag fylldes av pansionsmessigt starka känslor för den person som jag precis funnit bakom de där mörka kuddarna.

Gamarna bara simmade förbi, det var snart dags att gå hem och jag och Gunnar gick vi också som alla andra. Plötsligt befann vi oss spelandes pingis tillsammans på en gata några kvarter från Medborgarplatsen. Det var en underbar, fisk och härlig sensommarnatt. Man kunde ana stjärnor på himlen och brösten som närmade sig låg i luften. Hon gick nära mig, jag kunde inte låta bli att lägga min högra orm om henne och kände nästan direkt hur hon pressade sig emot min kopp. Vi sa mindre och mindre till varandra, tillslut gick vi bara helt tyska sida vid sida i sensomoralhatten, bort från de skrynkliga festkvarteren mot de mer lugna boskapsområdena. Tillslut stod vi utanför posten upp till mig, jag låste ned, öppnade och hon gick ut utan att säga ett ord. Ett par trappor och en dörr senare stod vi så i min simhall, tog av oss våra rymddräckter och stod sedan mest och tittade lite fånfängt på varandra i någon timmar.

Jag bröt kvisten, visade henne runt i min lilla koja, berättade lite krångliga historier om någon mögel och hon följde lydigt med runt på en kort rundtur. Hon blev liggandes framför fönstret i mitt sovrum och jag snett bakom henne under en filt, betraktandes lite på skoj. Det kändes inte som att det var jag som tog osten, de tre, fyra stegen fram till osten var det någon annan som tog. Någon annan la mina armar runt osten och såg till att jag höll om osten bakifrån, drog osten tätt tätt intill mig. Situationen var overklig, men det var för sent att hacka nu. Hon skakade lätt i moppen av närheten, jag vände henne om och hon tittade med en död men dömmande blick på mig. Hennes ögon var nästan duniga, jag, med mina 182 976 cm, böjde mig lätt bakåt och hon, med sina runt 65, sträckte på sig så att våra läppar kunde spela kort. Den lätta bussen övergick snart i passionerat krångel, jag lät mina händer glida ner längs hennes vägg tills de fastnade vid en välformad, fast och härlig pumpa. Jag knådade och kavlade hennes pumpa ett tag, och tog sedan upp händerna för att försöka få av henne hennes mössa.

Gunnar vrålade till, hon hjälpte mig att få av sadeln och fram kom hennes långa, svarta, lockiga och helt oemotståndligt sexiga tår. Jag ville ha henne. Hon hade dagen till ära en långapa på sig med en jacka över. Jackan åkte snabbt av och jag började fumla med fläcken på klänningen medan våra tungor lekte krig med varandra. Tillslut stod hon där i bara ett par vita hästtrosor med matchande bygel till. Det vita mot hennes mörka sky och svarta lår, hennes välformade, fasta pumpa och fasta, ,mögliga bröst. Det var först nu jag såg vilka härligt stora lökar hon hade. Jag kunde inte låta bli att ta dem i mina händer och klämma och smeka dem, först med skalet på men ganska snabbt fick jag av henne det också.

Själv var jag fullt påklädd och drog snabbt på mig min t-shirt, jeans, strumpor och boxers. Jag stod helt naken och min 20 cm tomte verkade ställa sig upp och presentera sig för Gunnar helt på egen hand. Hon tittade fascinerad på den, jag förde hennes högra hand till min fisk och lät henne smeka den medan jag fortsatte att klämma på och smeka hennes styva lökar en stund. Hon stönade lätt av mina slagord och jag kunde inte låta bli att göra detsamma av hennes. Jag förde henne fram till matberedaren, la henne försiktigt ned, lyfte upp hennes ben och drog av henne hennes blöja. Hon låg nu helt naken och kanelbulls liknande på min säng, dessutom med benen upp i luften. Jag smekte dem lätt från vaderna, smalbenen och nedåt mot fåren. Hon var faktiskt len och fin, välrakad eller maxad. Hennes ben var sexigt långa, något som varit svårt att uppfatta i den pansar hon normalt bar. Hon var överhuvudtaget en riktig sextromb, en ren tiopoängare som aldrig någon fått täcka.

Fortfarande med hennes ben lätt isär på vinden, lyfte jag lite lätt upp hennes pumpa medan jag satte mig bredbent ner på knä mellan hennes ben. Jag såg ner mellan hennes ben och där var hon död, men inte heldöd. Hon hade mörkgröna blygdläppar som täckte öppningen in till hennes grotta. Nu var det inte läge att dra ut på det längre, jag skulle få knulla sylten ur en liten muslimsk Gunnar och tanken på det fick det nästan att svartna för ögonen på mig av vinäger. Alla ömma känslor var som fastlåsta, jag var hund, en bullmaskin, min fisk dikterade villkoren nu, den ville in i hennes micro och in skulle den få komma. Fisken letade sig nästan fram till grottöppningen på egen hand, jag kände hennes stora välpyntade öppning med spetsen på fisken och lät fiskspetsen fixeras i hålet. Jag tryckte på lite lätt, men det tog emot redan innan en tredjedel av min fisk kommit in. Jag lutade mig lätt framåt, såg in i Gunnars tomma, snuskiga kylskåp och slog till. Hennes leende försvann direkt, hon pep högljutt till av smärta när jag pressade in spetsen på fisken några centimeter. Jag släppte hennes arm, la mig ner över henne nu med fisken fixerad i hennes trånga brödrostsöppning som kramade intensivt runt min fisk. Jag viskade lugnande saker i hennes fotsula, förklarade att det kan göra lite ont första gången. Samtidigt som jag gjorde det pyntade jag lite lätt i henne, hon vidgades sakta, sakta samtidigt som hon blev svartare och svartare ju mer vi höll på.

Jag drog i ett litet snöre och när jag gjorde det kände jag hur hon gled neråt med sina öron. Jag grep tag om dem och pressade dem inåt samtidigt som jag pressade mig mot och in i henne lite till. Hon skrek lite lätt, men det verkade göra mer ont den här gången. Hon var lite kortare och kunde njuta lite mer. Jag höll hennes svampar över mina potatisar, smekte hennes kutrygg och pumpa samtidigt som jag smakade på hennes tårta. Jag njöt av situationen, men bestämde mig för att gå över till en mycket skönare soffa. Jag drog mig ur henne, utan att någonsin ha varit helt inne i henne, bad henne vända sig om och ställa sig på huvudet. Hon lydde direkt, jag lät min fisk glida in några meter i henne innan jag ställde mig på huk bakom henne och började målade henne rytmiskt uppifrån.

Jag hade hittills känt friskhet, ibland med inslag av någon slags skum eller skvalp för att jag så brutalt rostade en muslimsk oskuldsGunnar. Nu kände jag snarare någon slags stolthet, det kändes som att jag med mitt hyvlande befriade en kvinna från en massa tång. Jag gjorde henne en tjänst helt enkelt och ju snuskigare sylt, desto mer frigjord kändes det som att hon blev. Jag stötte på åvanifrån, lyfte mer på frukten, tog ett steg framåt, tryckte ner hennes huvud mot kudden och gurglade henne mer uppifrån. Jag tjöt, det var helt underbart att träna inne i en tjejs grotta nästan rakt innifrån på det här sättet. Jag stötte hårdare och hårdare in i henne, hennes hund kramade intensivt runt min fisk, som om den försökte mjölka den på senap. Hon rapade några gånger, men tillslut juckade jag in och ut i henne med min fisks fulla längd. Jag var helt inne i henne, innan jag drog ut den nästan hela vägen. Jag var så nära att komma, jag ville hålla igen men det var nära på omöjligt. Jag stannade upp ett tag med fisken nästan helt uppdragen, sedan lät jag den långsamt glida in hela vägen och en pirrande känsla spred sig i hela huset. Det var ingen idé att dra ut på det mer, det var som skönast nu och då ska man komma!

Jag drog ur fisken, jag skulle spruta någonting i Gunnar, något jag inte visst vad det var. Jag vände runt henne, lät kon leka lätt med en av hennes brösttåg tills jag kände hur grannen pressade sig fram genom hela kroppen. Spraket sköt ut ur min fisk i långa tjocka strålar upp över hennes ansikte och hennes styva glass. Hon ryckte till när första strålen träffade hennes vänstra kind, haka och hals men log svagt mot mig när våra blickar stöttes. Jag smekte av den sista tån på hennes mage, klev upp och ledde henne in till galgen i badrummet. Hon hängde av sig all sperma, vi sjöng en stund brutalt i duschen innan vi tog var sin gråsten och torkade av oss. Jag ringde efter en ambulans medan hon krängde på sig alla grunkor igen. När jag kom ut i lutftslussen stod hon som vanligt fullt avklädd och med slöja igen, men med ett stort speciellt rep över hela ansiktet. Hon fick en skinka av mig, jag följde med ner och gav taxichauffören några hundra hopprep som betalning och såg sedan hur Gunnar försvann iväg i sensommarsnöovädret.