hatord

Hej! Konst- och poesiblogg. Alla tavlor kostar 100 SEK om ni får för er att köpa dem.

Mogen??

Kategori: Allmänt

Alla tjatar hela tiden om vad som är "omoget" och "moget" men vad betyder då "moget"? I ordboken står det följande: Person med viss eller tillräcklig livserfarenhet. Om "omogen": outvecklad, barnslig, oerfaren. Så det handlar om livserfarenhet. Men kan då en person med liten livserfarenhet kalla någon omogen? Om båda personerna är 13-14 år är dom ju båda omogna så det vore ju ingen "förolempning" att bli kallad omogen om man e barn och bara levt i 12-13 år, då är man ju naturligt omogen, det kan man ju inte styra över.Men nu är problemet att vi använder det som ett skällsors som "fan cad omoget" eller fan vad du va mogen då".Men om man bara är 13år ska man ju inte kalla någon det heller för vad vet vi som är 14 om livet, vad har vi för erfarenheter som ger oss rätten att kalla någon annan omogen som själva bara levt i 14år? Enligt mig...ingen, förnär det kommer till att vara "mogen" eller "omogen" så är det en personlig kännsla som bara ensjälv kan säga om man är eller inte, det kan ingen annan säga om man är eller inte.Så alla e mogna på sitt sett ingen är mer eller mindre mogen bara för att dom beter sig töntigt, men ta inte åt er om någon kallar er omogen för det är inte moget alls att kalla någon omogen sådet så!

Nazister

Kategori: Allmänt

Varför har vi nazister i sverige?Såhär är det.I Sverige får man tycka och skriva vad man vill,man får tillochmed vara nazist.Så det är inte olagligt att vara det.Men nu ska vi titta på vad Nazister står för.Dom vill ha bort alla invandrare och dom vill ha Sverige svenskt.Vad dom gjorde.Dom dödadenästan alla judar på hela jorden, dom dödade typ alla handikappade i tyskland och dom hade ett system där dom tittade på människor för att avgöra om dom var "bra" nog för att leva.Man skulle t.ex ha en speciel hårfärg och man ha en speciel längt e.t.c. e.t.c. På en skala 1-10 hur humant är det? Om nu Nazister står för allt det varför är det då inte olagligt att vara det?Polisen borde haffa alla personer som är Nazister, kanske inte dom som går och tänker som en Nazist utan alla som utåt är nazist, sådana som har hag kors på väggen eller på kläderna, dom som går i demonstrationer med startades av nazister och alla som helt ärligt säger att dom är nazist.Men varför görs inget då?dom finns ju ändå överallt, det lättaste vore ju att bara ta in dom i fängelse några månader eller så.Man borde starta en Nazist anstalt där dom får lära sig att vara männskliga varelser.Men ingen gör något derför att vi får inte, dom får tycka allt det här, dom får tycka att alla judar och alla invandrare ska dö derför att vi får det i Sverige och det skulle anses som dåligt att ta inn alla nazister.Här i sverige och i större delen av världen ska vi vara så jävla präcktiga och värka så humana som möjligt, alla ska få tycka vad dom vill och skriva vad dom vill men vore det då inte mer humant att fonga alla Nazister och uppfostra dom, vi ska ju endå "uppfostra" helavärlden och alla som gör och tänker fel.Men fan heller att vi tar in alla Nazister för då helt plötsligt ska alla få tycka som dom vill medans någon stackars polis inte får tycka att några "invandrar" gäng var våldsamma för då var han rasist och skulle fan skjutas.Så mitt förslag är att vi börgar våran jakt på Nazisterna tills alla på hela jorden tänker rätt om det ändå är vad vi gör med andra.Nu har jag skrivit vad jag vill, för det får vi göra i Sverige sådet så.

Luffigt,men det e jag!

Kategori: Allmänt

Alla borde vara nöjda med sig sjelva, man borde inte operera sig eller hålla på och styla sig sjelva.Titta bara på alla anorektiska tjejer som vill vara smala och opererar sig så att dom får större bröst eller större läppar e.t.c. e.t.c.Varför är det så svårt att vara sig sjelv? VARFÖR??!!Jag är nöjd med mig sjelv,kanske inte till 100% men jag har inga större fel enligt mig och är dte inte så att alla smala opererade tjejer har opererat sig för att dom inte var nöjda med sig sjelva och är det inte så att alla smala "sexiga" tjejer är "sexiga" bara för att dom ska vara nöjda med sig sjelva?Om alla var nöjda med sig sjelva skulle vi ha operationer då? JA det tror jag,för det finns alltid ett behov av att vara snygg, oavsett om amn är nöjd med sig själv vill man alltid vara snygg och sexig.Det komer alltid finnas ett behov av sexig het i världen som är helt obotligt.Men vem vet om 100år,vi kanske inte bryr oss alls då.Men enligt mig komer sexighet innifrån helt klart,att någon e snygg är bara ett pluss;D